Nieuws

Waar en hoe laat wordt Der Klassiker tussen Dortmund en Bayern uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Der Klassiker tussen Dortmund en Bayern uitgezonden?

31-10-2023 11:23

Komende zaterdag staat Der Klassiker tussen Borussia Dortmund en Bayern München weer op het programma! De grootste wedstrijd uit het Duitse voetbal trekt uiteraard altijd groot bekijks. Waar wordt het uitgezonden en hoe laat begint het? VoetbalNieuws dient als je agenda!

Zoals gebruikelijk is Dortmund – Bayern of andersom niet alleen een wedstrijd om de eer, maar ook een belangrijke in de titelstrijd. Zo staat Dortmund, de thuisploeg, momenteel op de vierde plaats in de Bundesliga en Bayern tweede. Het gat tussen beide bedraagt slechts twee punten. De huidige koploper is Bayer Leverkusen.

Beide teams komen overigens uit een bekerronde. Zo speelde Dortmund op woensdag thuis tegen Hoffenheim en ging Bayern op bezoek bij FC Saarbrücken. In het Signal Iduna Park kan een van beide dus een eerste tik uitdelen in de strijd om het Duitse landskampioenschap! Wat laten onder meer Harry Kane, Matthijs de Ligt, Donyell Malen en Marco Reus deze keer zien?

Der Klassiker Dortmund - Bayern live op tv!

Borussia Dortmund – Bayern München begint zaterdagavond 4 november om 18.30 uur. De wedstrijd is voor Nederlanders live te bekijken op Viaplay.