Transfernieuws

'Markant nieuws uit Beieren: Bayern ziet in Griekse oude bekende een versterking'

'Markant nieuws uit Beieren: Bayern ziet in Griekse oude bekende een versterking'

14-10-2023 17:57

Bayern München lijkt in de zoektocht naar een nieuwe centrale verdediger in Griekenland uit te zijn gekomen. De verdediging is momenteel zo wankel dat niemand minder dan Sokratis Papastathopoulos een serieuze kandidaat is.

Bayern zit momenteel krap in de verdedigers. Matthijs de Ligt is gebleseerd, net als Dayot Upamecano en Raphaël Guerreiro. Ook jeugdspeler Tarek Buchmann ligt er uit waardoor enkel Kim Min-Jae een optie is voor Thomas Tuchel achterin. Bayern is hard op zoek naar een transfervrije defensieve versterking en zou volgens BILD uitgekomen zijn bij Sokratis. De Griek is transfervrij op te halen na zijn vertrek bij Olympiakos.

Jerome Boateng leek eerder nog een optie en de Duitser traint nog altijd mee met de reserves van de Beierse formatie. Echter zou de selectie hebben aangegeven dat zij in Boateng geen toegevoegde waarde zien. Sokratis moet dat ook nog maar blijken te zijn, maar Tuchel werkte eerder al met de Griek samen bij Borussia Dortmund. Met Arsenal wist Sokratis in 2020 nog de FA Cup te winnen.