Nieuws

Blessurenieuws uit Eindhoven: PSV'er laat interlandperiode met Amerika schieten

Blessurenieuws uit Eindhoven: PSV'er laat interlandperiode met Amerika schieten

09-10-2023 20:40

Malik Tillman heeft zich afgemeld voor de aankomende interlands met de Verenigde Staten. De middenvelder van PSV kampt met een lichte blessure, die hij heeft overgehouden aan het uitduel met Sparta Rotterdam. Dat bevestigen de Eindhovenaren maandag via hun officiële kanalen.

Tillman blijft daarom waarschijnlijk op de club, om te werken aan zijn herstel. Land- en ploeggenoten Sergiño Dest en Ricardo Pepi stappen wel in het vliegtuig om met Amerika te gaan strijden in de vriendschappelijke duels met Duitsland en Ghana.

PSV huurt Tillman in het huidige seizoen van Bayern München. De 21-jarie spelmaker heeft zowel de Amerikaanse als de Duitse nationaliteit, omdat hij werd geboren in Nürnberg. Hij mist dus sowieso het treffen met zijn geboorteland. Tillman kwam tot dusver in vier competitieduels in actie voor PSV, scoorde daarin driemaal en gaf één assist.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!