Nieuws

Lampard: 'Het is een enorme eer om trainer te zijn van Everton'

Lampard: 'Het is een enorme eer om trainer te zijn van Everton'

01-02-2022 22:32 Laatste update: 02-02-2022 15:53

Frank Lampard heeft zich voor het eerst uitgelaten als nieuwe trainer van Everton. De 43-jarige oud-speler van onder meer Chelsea en West Ham United is trots dat hij aan het roer staat bij The Toffees.

"Ik ben erg enthousiast. Het is een enorme eer om een club met deze historie en tradities te vertegenwoordigen. Everton is een enorme club. Ik kan niet wachten om te beginnen en heb altijd een geweldig gevoel gehad toen ik tegen Everton speelde."

"Er zijn bepaalde clubs in Engeland waar je als kleine jongen het stadium inwandelt en voelt hoe gepassioneerd de fans zijn voor hun ploeg. Heel intens. Ik vond het altijd lastig tegen Everton te spelen omdat die intensiteit aanwezig was, op een goede manier. Ik zal proberen die passie als trainer ook te hebben."

Afgelopen zondag werd bekend dat Lampard de nieuwe trainer van Everton ging worden. Daarmee volgt hij Rafa Benítez op. Na zijn aanstelling sloeg Lampard meteen toe en werd de komst van Donny van de Beek en Dele Alli bevestigd. Zij komen over van Manchester United en Tottenham Hotspur.