Nieuws

Antony deelt screenshots van appjes: 'Bewijs dat we één date hebben gehad'

Antony deelt screenshots van appjes: 'Bewijs dat we één date hebben gehad'

11-09-2023 11:43 Laatste update: 11:56

Manchester United-aanvaller Antony probeert zich te verweren tegen de beschuldigingen van mishandeling gericht aan hem. De Braziliaan heeft op Instagram screenshots gedeeld van WhatsApp-gesprekken met een van zijn beschuldigers.

Volgens Antony tonen de gesprekken met Ingrid Lana aan dat ze maar één date hebben gehad. "Het bewijst dat we maar één date hebben gehad, die intiem en consensueel was. Dit probleem met deze bedrieger zal worden opgelost in de rechtbank", aldus Antony.

Op de screenshots is te lezen hoe Lana de aanvaller 'liefje' noemt en op hem lijkt te wachten in bed. Eerder beweerde Lana nog door Antony tegen een muur te zijn geduwd, wat ze deed uit angst voor zijn bijbedoelingen.

Met het delen van de gesprekken probeert Antony zijn onschuld aan te tonen. De 23-jarige Braziliaan werd door de vermeende mishandeling al buiten de selectie van de nationale ploeg gehouden. Gisteren kwam daar bovenop dat hij tijdelijk niet welkom is bij Manchester United. De aanvaller ontkent alle aantijgingen en zegt volledig mee te werken met het politieonderzoek.