Nieuws

Hermoso met warm onthaal terug bij Mexicaanse club Pachuca na alle commotie

Hermoso met warm onthaal terug bij Mexicaanse club Pachuca na alle commotie

11 september - 10:20 Laatste update: 10:24

De Spaanse voetbalster Jennifer Hermoso is warm ontvangen bij haar terugkeer bij de Mexicaanse club Pachuca. De aanvalster kwam voor het eerst sinds in actie sinds de ongewilde kus op de mond van Luis Rubiales tijdens de huldiging van Spanje na de WK-winst.

In het stadion hing een groot spandoek met foto's van Hermoso tijdens het succesvolle WK. Ook kreeg ze een ingelijst shirt met haar rugnummer 10. De supporters gaven de spits een staande ovatie bij binnenkomst. 

Hermoso bleef het grootste deel van de wedstrijd op de bank en viel pas vijf minuten voor tijd in bij een 2-1 voorsprong. Pachuca won uiteindelijk van Pumas.

Rubiales kondigde gisteren aan te stoppen als voorzitter van de Spaanse voetbalbond. Volgens de 46-jarige Spanjaard is de situatie onwerkbaar geworden. “Enkele vrienden die heel dicht bij me staan zeiden: Luis, nu moet je je focussen op je waardigheid en doorgaan met je leven. Zo niet, dan ga je waarschijnlijk schade toebrengen aan mensen van wie je houdt en de sport waar je van houdt", zei hij in een interview met Piers Morgen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s