Nieuws

Antony gaat in op beschuldigingen: 'Veel dingen die ze zegt zijn gewoon niet waar'

Antony gaat in op beschuldigingen: 'Veel dingen die ze zegt zijn gewoon niet waar'

09-09-2023 08:14 Laatste update: 08:25

Antony heeft gereageerd op alle beschuldigingen aan zijn adres. De Braziliaan ontkent alles en stelt dat de waarheid wel boven water gaat komen.

Antony kwam de afgelopen weken in opspraak nadat zijn ex-vriendin een aanklacht indiende wegens huiselijk geweld. Ook andere vrouwen kwamen met verhalen naar buiten waarin zij de aanvaller van Manchester United beschuldigen van agressief gedrag jegens hen. Antony stelt zelf onschuldig te zijn en, ondanks de beschuldiging, nooit zijn ex-vriendin uit de auto te willen gooien. "Dat heb ik op geen enkel moment gezegd", vertelt de Braziliaan tegenover Fofocalizando. "Zij werd boos in de auto. Ze begon te vloeken. Ze duwde me, maar niet hard. Op dat moment hield ik haar niet eens vast, of zoiets. Ik heb haar nooit geduwd, ik heb nooit gedreigd haar uit de auto te gooien. Er zijn veel dingen die zij zegt die niet waar zijn." Antony geeft eveneens aan dat hij niet verwacht dat United meer maatregelen zal treffen en hem uit de selectie gaat zetten. 

Volgens Antony klopt het opgebouwde dossier tegen hem ook niet volledig. "Er zijn dingen van haar kant die ze heeft veranderd in de bewijsstukken. Ook heeft ze van mij wat verwijderd. Ze heeft de berichten gemanipuleerd en daar heb ik bewijs van." Wel erkent Antony het bericht dat hij zijn ex dood wenste. "Maar dat moet je in de context zien, het was meer een belediging, zoals zij mij ook beledigde."