Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Ajax - Ludogorets: Steijn wijst vervanger voor Kudus aan

Vermoedelijke opstelling Ajax - Ludogorets: Steijn wijst vervanger voor Kudus aan

31 augustus - 09:28

Maurice Steijn voert donderdagavond naar alle waarschijnlijkheid één wijziging door in de opstelling van Ajax. De Amsterdammers verdedigen in eigen huis een 1-4 voorsprong tegen het Bulgaarse Ludogorets, met als inzet een ticket voor de groepsfase van de Europa League.

Die wijziging is uiteraard logisch, omdat Mohammed Kudus afgelopen week de definitieve overstap maakte naar West Ham United. Volgens het Algemeen Dagblad wordt Carlos Forbs zijn vervanger op rechtsbuiten. Aanwinsten Josip Sutalo, Chuba Akpom, Gaston Ávila en Georges Mikautadze zijn allemaal nog niet speelgerechtigd.

Verder lijken er geen wisselingen te worden verwacht, waardoor Branco van den Boomen weer genoegen moet nemen met een plaats op de bank. Kenneth Taylor speelt samen met Benjamin Tahirovic in de controle. Daarnaast lijkt Steven Berghuis, die wegens ziekte nog een twijfelgeval was, 'gewoon' plaats te nemen op tien. De wedstrijd begint om 20.30 uur in de Johan Cruijff Arena. De winnaar voegt zich vrijdagmiddag bij de loting.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Gorter; Rensch, Medic, Hato, Wijndal; Tahirovic, Taylor; Forbs, Berghuis, Bergwijn; Brobbey.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s