Transfernieuws

Aan Ajax gelinkte speler maakt liefst buitenlandse move: 'Maar zeg nooit nooit'

Aan Ajax gelinkte speler maakt liefst buitenlandse move: 'Maar zeg nooit nooit'

29-08-2023 16:34

Azor Matusiwa verkiest een stap naar Engeland of Duitsland boven een terugkeer in de Eredivisie, zo vertelt hij in #DoneDeal de podcast van VoetbalPrimeur. De middenvelder doet de deur voor een Nederlandse terugkeer alleen niet volledig dicht.

Matusiwa kennen we als voormalig speler van Ajax en FC Groningen, maar op de dag van vandaag speelt hij bij Stade Reims. Van de Amsterdammers is bekend dat er wellicht in de toekomst nog een controleur bij zal gaan komen, maar dat lijkt de Nederlander niet te gaan worden.

"Zeg nooit nooit, maar ik denk wel dat ik vanuit Reims een stap wil maken naar het buitenland, naar Duitsland of Engeland", begint Matusiwa in DoneDeal. "Maar als er een topclub uit Nederland komt en het plan is goed, ga ik er natuurlijk over nadenken. Maar Nederland is niet het eerste waar ik aan denk bij het maken van een transfer."

Een stap naar de Premier League of Bundesliga is wat het hart van Matusiwa sneller doet overslaan. "Engeland zie ik als de beste competitie van de wereld en ik denk dat Duitsland wel bij me zou passen. Als klein kind sprak de Premier League me altijd aan. Ik keek dat elke zondag thuis, Match of the Day", besluit hij.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!