Transfernieuws

Update: Inter bevestigt terugkeer Alexis Sánchez, Chileen tekent éénjarig contract

Update: Inter bevestigt terugkeer Alexis Sánchez, Chileen tekent éénjarig contract

24-08-2023 15:19 Laatste update: 26-08-2023 12:14

Alexis Sánchez gaat na een jaar afwezigheid terugkeren bij Internazionale. De Chileense ster wachtte op de interesse van de Italiaanse topclub en sloeg daardoor andere fraaie aanbiedingen af. 

Sánchez ondergaat vrijdag de medische keuring en zet daarna zijn handtekening onder een kort contract, weet Fabrizio Romano te melden. De Zuid-Amerikaan is sinds 2008 op de Europese velden te bewonderen en was sinds enkele weken clubloos na zijn vertrek bij Olympique Marseille.

De aanvaller maakte furore bij Udinese en FC Barcelona. Na een succesvol avontuur bij Arsenal en een minder succesvol avontuur bij Manchester United arriveerde de speler in 2020 bij Internazionale. Twee jaar later begon de Chileen aan zijn avontuur in Frankrijk, dat één jaar duurde. Sánchez heeft tot dusver 174 wedstrijden op de teller staan in de Serie A en kwam daarin tot 36 doelpunten en 35 assists. 

Update: Internazionale heeft de komst van Alexis Sánchez bevestigd via de officiële kanalen. De ervaren Chileen tekent een éénjarig contract bij de club waar hij eerder speelde.