Transfernieuws

'Feyenoord krijgt flinke concurrentie uit Italië in de strijd om Zakharyan'

'Feyenoord krijgt flinke concurrentie uit Italië in de strijd om Zakharyan'

23-07-2023 18:36

Feyenoord krijgt hevige concurrentie in de strijd om Arsen Zakharyan. De 20-jarige middenvelder staat volgens transferexpert Gianluca Di Marzio nu ook in de belangstelling van SS Lazio.

Volgens de Italiaan is Zakharyan in beeld gekomen om de erfenis van Sergej Minkovic-Savic in te lossen. De Servische middenvelder maakte onlangs voor veertig miljoen euro de overstap naar het Saudi-Arabische Al Hilal en daardoor is er een vacature vrij gekomen. Naast Zakharyan zou ook Torino-middenvelder Samuele Ricci op de radar staan.

Mocht Lazio door willen pakken met Zakharyan, dan weet het aan welk prijskaartje zal moeten worden voldaan. Eerder werd bekend dat Feyenoord zo’n vijftien miljoen euro moet betalen voor het talent van Dinamo Moskou. Dat is overigens een bedrag waar de Rotterdammers niet mee over de brug willen komen. Naar verluidt wil de club niet verder gaan dan acht miljoen, waarmee ze op een deel van de transferrechten mikken.

Naast Zakharyan en Ricci werd er onlangs ook een Nederlandse middenvelder aan Lazio gelinkt. Joey Veerman zou op een lijstje staan bij de Romeinse club. De naam van Veerman wordt nu overigens niet door Di Marzio genoemd.