Transfernieuws

'Spurs ziet in Giménez ideale opvolger voor Kane: Benfica ook in de markt'

'Spurs ziet in Giménez ideale opvolger voor Kane: Benfica ook in de markt'

21-07-2023 10:17 Laatste update: 11:22
6

Tottenham Hotspur zou veertig miljoen euro over hebben voor Santiago Giménez. Dat meldt de Mexicaanse tak van AS. Bij de Spurs zien ze in Giménez de ideale opvolger voor Harry Kane, die vermoedelijk gaat vertrekken uit Londen. Ook meldt het Portugese Record dat Benfica wel oren zou hebben naar de spits.

Giménez werd vorig seizoen topscorer van Feyenoord en was ook succesvol met de nationale ploeg. Afgelopen weekend won hij nog met zijn Mexico de Gold Cup, door zelf het winnende doelpunt te maken in de slotfase. In de finale werd Panama met 1-0 verslagen. De 22-jarige aanvaller zou zich daarmee in de kijker hebben gespeeld bij Tottenham.

Naast de club uit Londen zou ook Benfica interesse hebben in de Mexicaan. De Portugezen zien in hem een back-up voor Gonçalo Ramos, die mogelijk vertrekt naar Manchester United, PSG of Newcastle voor tachtig miljoen euro. Giménez staat hoog op het lijstje in Lissabon en Londen.

Feyenoord staat echter niet te springen om de Mexicaan te verkopen. De Rotterdammers hanteren naar verluidt een vraagprijs van minimaal vijftig miljoen. Maar of de Rotterdammers willen verkopen is nog maar de vraag.