Nieuws

Einde van een tijdperk: Lloris verlaat Tottenham na elf seizoenen

Einde van een tijdperk: Lloris verlaat Tottenham na elf seizoenen

14-07-2023 21:00

Hugo Lloris vertrekt bij Tottenham Hotspur. De Londense club laat in een statement weten dat de 36-jarige doelman de ruimte krijgt om een transfer af te ronden en daarom niet met de selectie meereist naar het trainingskamp in Australië.

Lloris kwam in 2012 over van Olympique Lyon en groeide al snel uit tot een steunpilaar onder de lat in Londen. De ervaren Fransman keepte in totaal 447 wedstrijden voor de Spurs. Zijn aflopende contract wordt niet verlengd.

Over de nieuwe club van Lloris is nog niets bekend. De naam van de 121-voudig international valt in verband met clubs uit Saudi-Arabië, maar een concreet akkoord is er nog niet. Lloris liet eerder al weten toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. 

Met Guglielmo Vicario trok Tottenham Hotspur eerder al een nieuwe doelman aan als vervanger. Een tijdperk komt zo ten einde voor de Fransman in Londen. De keeper diende de club elf seizoenen lang.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!