Transfernieuws

'Hazard kan ploeggenoot worden van Messi: Belgische promovendus ook in de markt'

'Hazard kan ploeggenoot worden van Messi: Belgische promovendus ook in de markt'

06-07-2023 07:36 Laatste update: 07:38

Eden Hazard kan ploeggenoot worden van Lionel Messi, meldt het doorgaans betrouwbare Relevo. De transfervrije Belg kan naar verluidt ook een contract tekenen in zijn vaderland bij RWD Molenbeek.

Inter Miami wil na de komst van Messi doorpakken op de transfermarkt. Onlangs presenteerde de club van David Beckham al de ervaren controleur Sergio Busquets en voormalig Barça-coach Gerardo Martino. Nu moet Hazard, die tot dusver nog geen keuze heeft gemaakt over zijn toekomst, het sterrenensemble komen versterken. De Amerikanen willen met de Belgische vleugelaanvaller een gooi gaan doen naar de landstitel.

Hazard, die in de zomer van 2019 voor zo'n 115 miljoen euro naar Real Madrid vertrok, kan naar verluidt ook terugkeren naar zijn vaderland. De Belgische promovendus RWD Molenbeek aast namelijk op de handtekening van de 32-jarige Belg. Een overstap naar de Jupiler Pro League lijkt niet geheel uitgesloten voor Hazard, omdat hij in Brussel samen kan gaan spelen met zijn broer Kylian. De aanvaller zal binnen afzienbare tijd een keuze maken over zijn toekomst.