Transfernieuws

'United voert goede gesprekken met Inter, eerste bod voor Onana snel verwacht'

'United voert goede gesprekken met Inter, eerste bod voor Onana snel verwacht'

30-06-2023 15:58

Manchester United staat op het punt om een eerste bod voor André Onana in te dienen. Dat melden transferexperts Fabrizio Romano en Gianluca Di Marzio vrijdagmiddag. De onderhandelingen tussen The Red Devils en Internazionale zijn in een vergevorderd stadium.

Naar verluidt gaat United 's avonds een eerste bod op tafel leggen. De Italianen hopen dat in de buurt komt van de gewenste 50 miljoen euro. Dat is ongeveer de helft van het budget dat de Engelsen naar verluidt te besteden hebben. Waar Erik ten Hag en co. vorig jaar nog 230 miljoen euro konden uitgeven, is dat ondertussen 'slechts' 115 miljoen.

De kans dat de huidige doelman van United, David De Gea, vertrekt, is zeer waarschijnlijk. De club is daarom op zoek naar een vervanger en wordt al gelangere tijd gelinkt aan de Kameroener. Wanneer Onana daadwerkelijk de overstap naar de Premier League maakt, wordt hij op Old Trafford herenigd met Ten Hag. Beide heren werkten van 2018 tot 2022 met elkaar samen bij Ajax.

Onana keepte in het afgelopen seizoen Samir Handinovic uit de basis bij Inter en bereikte met de Nerazzurri de finale van de Champions League. Die ging met 1-0 verloren tegen Manchester City.