Transfernieuws

'AC Milan op transferjacht: Rossoneri richt vizier op Premier League-duo'

'AC Milan op transferjacht: Rossoneri richt vizier op Premier League-duo'

28-06-2023 10:44 Laatste update: 10:47

AC Milan wil deze transferwindow gaan shoppen in de Premier League. Volgens berichtgeving van Gianluca Di Marzio heeft de club zijn oog laten vallen op Christian Pulisic en Adama Traoré.

Ruben Loftus-Cheek was al in beeld bij de Milanezen en nu lijkt ook zijn Chelsea-teamgenoot Christian Pulisic in de belangstelling te staan. De Amerikaanse aanvaller zou volgens Engelse media en Fabrizio Romano voor 25 miljoen euro de overstap naar Italië kunnen maken. Milan hoopt echter minder te betalen.

Ook zou de Rossoneri zijn pijlen gericht hebben op de transfervrije Adama Traoré van Wolverhampton Wanderers. Di Marzio meldt dat de pijlsnelle Spaanse aanvaller binnenkort transfervrij is en Stefano Pioli, trainer van Milan, ziet in hem een sterke versterking voor de flanken. Hoewel AS Roma ook interesse toont, lijkt Milan de beste papieren te hebben om Traoré binnen te halen.

De transfers zouden gefinancierd moeten worden door de verkoop van Sandro Tonali aan Newcastle United. Met deze deals wil Milan flinke stappen zetten in de poging om volgend seizoen hoger te eindigen dan de vierde plek die de club in het afgelopen Serie A-seizoen behaalde.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!