Transfernieuws

'Schuurs kan Italiaans debuutseizoen opluisteren met binnenlandse toptransfer'

'Schuurs kan Italiaans debuutseizoen opluisteren met binnenlandse toptransfer'

17-06-2023 17:53

Perr Schuurs staat in de belangstelling van SSC Napoli, meldt DAZN. Volgens het Italiaanse medium is de Nederlander in beeld om de waarschijnlijk vertrekkende Kim Min-jae op te volgen.

Eén jaar geleden besloot Schuurs bij Ajax te vertrekken om een avontuur bij Torino aan te gaan. In de Seria A maakte de Limburger afgelopen seizoen een hoop indruk en dat is ook de Italiaanse topploegen niet ontgaan. DAZN weet dat Schuurs op de schaduwlijst staat om Kim te vervangen, die in de belangstelling staat van Manchester United en Bayern München.

Naar verluidt is er in april zelfs al contact geweest tussen de Italiaanse kampioen en Torino. Een concreet bod is er nog niet uitgebracht, maar het wordt niet uitgesloten dat dat er wel van gaat komen. Schuurs kwam dertig keer in actie in de Serie A en eindigde tiende met de club uit Turijn.

Naast Schuurs zingt ook de naam van Dávid Hancko nog altijd rond bij Napoli. De Napolitanen zouden aan een bedrag van achttien miljoen euro denken voor de verdediger van Feyenoord, maar de Rotterdammers zitten wat hoger in de boom. 23 miljoen euro zou genoeg moeten zijn om de Slowaak naar Italië te halen.