Nieuws

Ten Hag laat Old Trafford op grondvesten beven met speech richting FA Cup-finale

Ten Hag laat Old Trafford op grondvesten beven met speech richting FA Cup-finale

28-05-2023 21:54 Laatste update: 22:13

Erik ten Hag gaf na de wedstrijd tegen Fulham een speech aan de supporters en die werd goed ontvangen. De Nederlander sprak zijn vertrouwen uit richting de FA Cup-finale tegen Manchester City en is ervan overtuigd dat zijn selectie de cup naar Old Trafford kan brengen.

Ten Hag begon met een lofzang. "Allereerst wil ik de spelers bedanken", begon Ten Hag, voordat er een daverend applaus klonk vanaf de tribunes. "Ze waren briljant dit seizoen. Ik wil ook de staf bedanken, en jullie allemaal, voor jullie bijdrage en support tijdens dit seizoen." Manchester United sloot het seizoen op goede wijze af met een 2-1 zege tegen Fulham, waar Kenny Tete in de basis stond. The Mancunians waren al zeker van een Champions League-ticket.

Bij Ten Hag ligt de visie nu op het duel met Manchester City en daar nam hij de supporters in mee. "Het was fantastisch, dus bedankt. "Er is nog één wedstrijd te gaan en ik weet zeker dat deze spelers er alles aan zullen doen om Manchester City te verslaan. Ik weet zeker dat we een hele goede kans maken om die beker mee terug te nemen naar Old Trafford", eindigt de oefenmeester, waarna Old Trafford losbarst met een applaus.