Transfernieuws

'Feyenoord nog altijd in de markt voor Zweeds toptalent van Djurgårdens IF'

'Feyenoord nog altijd in de markt voor Zweeds toptalent van Djurgårdens IF'

24-04-2023 09:14

Feyenoord is nog altijd in de markt voor Lucas Bergvall. Het Zweedse talent wordt al voor langere tijd aan de Rotterdammers gelinkt.

Dat stelt Bjarne Hansen in gesprek met het Zweedse medium Fotbollsthlm. Afgelopen zomer poogde Feyenoord al om Bergvall aan de jeugdopleiding toe te voegen, maar hij koos er toen voor om in Zweden te blijven. De 17-jarige middenvelder tekende bij Djurgårdens IF, voor een transfersom die iets minder dan één miljoen euro betrof.

"We moeten op de hoogte blijven van de markt. Lucas Bergvall bezocht ons voordat hij tekende voor Djurgården", aldus Hansen, die sinds 2020 voor Feyenoord werkt. "Voor Feyenoord is het heel belangrijk om te weten wat er speelt in Scandinavië. We volgen de beste spelers in Scandinavië en Bergvall is een van hen. Hij is erg interessant en een groot talent. Zeker een van de meest veelbelovende spelers in Scandinavië", klinkt het.

Bergvall maakte dit seizoen drie keer zijn opwachting in de hoofdmacht van Djurgården. Dat deed hij drie keer als invaller.