Nieuws

Mourinho over Feyenoord: 'Hebben respect voor het team dat van ons gewonnen heeft'

Mourinho over Feyenoord: 'Hebben respect voor het team dat van ons gewonnen heeft'

19-04-2023 14:15

José Mourinho heeft zijn respect geuit richting Feyenoord. De oefenmeester van AS Roma weet dat de strijd nog niet gestreden is, maar heeft het volste vertrouwen in een voor de Romeinen goede afloop.

Afgelopen week won Feyenoord met 1-0 van AS Roma in De Kuip. Na afloop van het duel zag men een Mourinho die op zijn best was in de perszaal. De Portugees refereerde nog een keer aan de gewonnen Conference League-finale en stelde dat er één groot verschil met die wedstrijd was: het Feyenoord-Roma van dit jaar is een tweeluik. "Tot volgende week in Olimpico", zo sloot hij grijnzend af.

Enkele dagen later blikt Mourinho nog een keer terug op afgelopen week. "Als de scheidsrechter fluit weten we dat we met 1-0 hebben verloren en dat Feyenoord met 1-0 heeft gewonnen. Dat zorgt voor een verschillend perspectief", begint The Special One in gesprek met ESPN. Hij ligt er niet wakker van. "Ik heb alles meegemaakt in deze twintig jaar. Het is niets nieuws. Van mijn kant is er vertrouwen en hoop om het om te draaien, maar we hebben ook respect voor het team dat van ons gewonnen heeft", besluit hij.

Het duel tussen Roma en Feyenoord wordt donderdagavond gespeeld. Het Stadio Olimpico in Rome is het strijdtoneel waar om 21.00 wordt afgetrapt.