Nieuws

VN TV-gids: Welke wedstrijden worden er vandaag gespeeld? De duels op een rijtje

VN TV-gids: Welke wedstrijden worden er vandaag gespeeld? De duels op een rijtje

09-04-2023 07:14

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen is. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden vandaag.

Liverpool – Arsenal
In Engeland staat de kraker tussen Liverpool en Arsenal op het programma. The Gunners zijn hard op weg naar hun eerste kampioenschap sinds 2004, maar moeten daarvoor nog wel een aantal hordes overwinnen waaronder zondag tegen Liverpool. De thuisploeg probeert nog alle zijlen bij te zetten om Europees voetbal af te dwingen waardoor er voor beide ploegen genoeg op het spel staat.

De wedstrijd is live te volgen om 17.30 uur op Viaplay

FeyenoordRKC Waalwijk
Feyenoord is de koploper van de Eredivisie, maar mag geen fouten maken om de titel definitief binnen te gaan slepen. De Rotterdammers staan voor een aantal drukke weken door het Europees voetbal, maar met minder dan drie punten zondagavond zullen de Rotterdammers niet tevreden zijn. RKC staat voorafgaande aan het duel met Feyenoord op een negende positie waardoor de Waalwijkers nog volop meedoen in de strijd om Europees voetbal. Iets waar ze in Waalwijk hard om zullen strijden.

De wedstrijd is live te volgen om 20.00 uur op ESPN

Hoffenheim – Schalke 04
In de Bundesliga staat een heuse degradatiekraker op het programma tussen twee Duitse grootmachten. Hoffenheim zit al jaren in een neerwaartse spiraal en Schalke kent na de promotie van afgelopen seizoen een lastig jaar. Momenteel staat de thuisploeg nog op een veilige vijftiende positie, maar bij een overwinning van Schalke slinkt het gat naar slechts één punt. Genoeg om voor te spelen dus.

De wedstrijd is live te volgen om 19.30 uur op Viaplay