Transfernieuws

Vader Gimenez laat fans opgelucht ademhalen: 'We willen dat hij nog lang blijft'

Vader Gimenez laat fans opgelucht ademhalen: 'We willen dat hij nog lang blijft'

09-03-2023 14:34
4

Santiago Gimenez zou in de belangstelling van onder meer Sevilla staan, maar volgens vader Christian gaat de spits voorlopig nergens heen. De Mexicaanse spits voelt zich op zijn plek in Rotterdam en wil nog lange tijd belangrijk zijn voor de ploeg.

De vader van Gimenez spreekt uitgebreid met het Mexicaanse Marca MX en ziet dat zijn zoon zich snel ontwikkelt. "Wat met Santiago gebeurt, is heel snel gegaan. We proberen kalm te blijven. Hij weet dat voetbal over toewijding gaat. Santiago is enorm gegroeid sinds zijn komst in Rotterdam. Hij zit bij een club dat hem in alle opzichten heeft geholpen met aanpassen, zijn continuïteit, en de wil om te laten zien dat hij wil slagen", steekt zijn vader van wal.

Gimenez is de laatste weken belangrijk voor Feyenoord en daaroom hoopt menig fan dat de spits in Rotterdam blijft. "We willen dat hij bij Feyenoord blijft. We zijn blij met het werk dat ze met hem doen", stelt zijn vader over zijn 21-jarige zoon. "Hij moet nog groeien in het voetbal, we hebben geen haast om grote sprongen te maken. De club steunt hem veel en de coach is blij met hem. We wanhopen niet, we gaan er rustig mee om en we denken op dit moment niet aan een ander team", luidt het oordeel.