Nieuws

Contract Mbappé blijft gemoederen bezig houden: 'Wij willen dat hij langer blijft'

Contract Mbappé blijft gemoederen bezig houden: 'Wij willen dat hij langer blijft'

02-01-2022 13:43 Laatste update: 13:44

Paris Saint-Germain-trainer Mauricio Pochettino heeft in de persconferentie in aanloop naar het duel met vierdedivisionist Vannes OC de contractsituatie van Kylian Mbappé besproken. De Argentijnse oefenmeester houdt hoop op een langer verblijf van de Fransman bij de hoofdstedelingen.  

Pochettino bespreekt de toekomst van Mbappé tegenover de verzamelde journalisten. "De club wil dat hij nog lang bij ons blijft, wij (de technische staf, red.) willen dat Mbappé bij PSG blijft, moge dat duidelijk zijn", begint de coach zijn relaas.  

De interesse van Real Madrid in Mbappé is al langer duidelijk. De sterspeler zijn contract loopt medio 2022 af, waardoor het hem vrijstaat een voorcontract te tekenen bij een andere club. "Het is iets tussen Kylian en ons. We hopen dat hij de focus houdt om zijn sterke prestaties voor te zetten", besluit Pochettino.  

Saillant is dat PSG gekoppeld is aan De Koninklijke in de strijd om de Champions League. De ontmoetingen in de achtste finale staan gepland voor 15 februari en 9 maart. Eerder op de zondag werd duidelijk dat Lionel Messi voorlopig ontbreekt bij de Parijzenaren wegens een positieve coronatest.