Nieuws

Ancelotti kijkt uit naar duel met Liverpool en stelt fans gerust: 'Karim is fit'

Ancelotti kijkt uit naar duel met Liverpool en stelt fans gerust: 'Karim is fit'

19-02-2023 09:12 Laatste update: 09:15

Carlo Ancelotti is erg tevreden met de overwinning op CA Osasuna en kijkt uit naar het treffen met Liverpool komende dinsdag in de Champions League. De Italiaan geeft ook een inkijkje in de ziekenboeg en stelt daardoor de fans gerust.

 Real Madrid moest zaterdagavond diep gaan voor een overwinning. De Madrilenen hadden maar liefst 77 minuten nodig om het net te vinden, maar wonnen uiteindelijk met 2-0. "Het was een gelijk opgaande wedstrijd. Beide ploegen speelden erg goed. Ik ben erg tevreden aangezien we goed speelden", begint Ancelotti op de persconferentie. "We doen het erg goed. We gaan in een goede vorm naar Anfield en hebben al het vertrouwen van de wereld.  Tchouameni had wat maagklachten. Karim is denk ik fit voor de wedstrijd en Kroos is weer in training. Carvajal gaat definitief spelen op Anfield."

De Italiaanse oefenmeester liet zich ook nog lovend uit over sterspeler Vinícius Júnior. "Hij speelde een spectaculaire pot, zoals altijd. Het was wat lastiger voor hem in de eerste helft, maar in de tweede helft was het weer aan de top van zijn kunnen. Als zijn tegenstander moe wordt verlegt hij het niveau nog eens. Hij maakt het verschil. Hij speelde een verbluffende wedstrijd."