Wedstrijdverslag

Twaalfde gelijke spel voor NEC een feit, Cambuur pakt zeer welkom punt in Nijmegen

Twaalfde gelijke spel voor NEC een feit, Cambuur pakt zeer welkom punt in Nijmegen

11 februari - 21:02

NEC en SC Cambuur hebben zaterdagavond niet kunnen imponeren. Het duel eindigde met de stand waarmee het begon.

Drie dagen na het spektakel in De Kuip mocht NEC het weer gaan laten zien tegen Cambuur. Het duel in de Goffert was er een waarbij weinig kansen genoteerd werden. Uitgerekend Navarone Foor – voormalig speler van de Nijmegenaren – was degene die voor het gevaar stichtte namens de Friezen. Na een goede voorzet van hem kopte aanwinst Bjørn Johnsen over het doel van Jasper Cillessen.

Het was vooral NEC dat in de aanval ging, maar tot hele grote kansen kwam het niet. Robbin Ruiter moest namens Cambuur twee keer optreden. De doelman pakte een stiftje van de doorgebroken Elayis Tavsan en pakte een harde kopbal van Landry Dimata.

Het is de twaalfde keer dat NEC dit seizoen gelijkspeelt. Waar de Nijmegenaren niet al tevreden zullen zijn met het gepakte punt, zal Cambuur dat wel zijn. De club komt op gelijke hoogte in punten met FC Groningen, dat het zaterdagavond opneemt tegen PSV.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!