Nieuws

PSV kan tegen Feyenoord beschikken over aanwinsten Van Aanholt en Hazard

PSV kan tegen Feyenoord beschikken over aanwinsten Van Aanholt en Hazard

03-02-2023 10:17 Laatste update: 10:21

PSV kan komende zondag tegen Feyenoord beschikken over aanwinsten Patrick van Aanholt en Thorgan Hazard. Een basisplaats is echter voor beide onwaarschijnlijk.

Hazard en Van Aanholt kwamen pas op de slotdag van de transfermarkt naar Eindhoven toe. Beide spelers worden gehuurd van respectievelijk Borussia Dortmund en Galatasaray. Door het gebrek aan wedstrijdritme van beide spelers lijkt een basisplaats onwaarschijnlijk volgens De Telegraaf. Hazard moet bij PSV voornamelijk de concurrentie aangaan met Anwar El Ghazi. De aanvaller kon na het vertrek van Cody Gakpo nog geen potten breken waardoor de Belg de nodige aanvallende impuls moet geven. Van Aanholt lijkt na het vertrek van Phillip Max de beoogde eerste keus aan de linkerkant te worden.

PSV en Feyenoord nemen het zondag in De Kuip tegen elkaar op. Bij een overwinning van de Eindhovenaren slinkt het gat naar slechts één punt in het voordeel van de Rotterdammers. Mocht Feyenoord als winnaar uit de strijd komen, loopt PSV een achterstand van zeven punten op.