Transfernieuws

'Reden Cancelo-vertrek onthuld: speler verdeelde de kleedkamer na uitbarsting'

'Reden Cancelo-vertrek onthuld: speler verdeelde de kleedkamer na uitbarsting'

30-01-2023 16:04
1

In Engeland zijn de tabloids volop bezig met het mogelijke vertrek van João Cancelo bij Manchester City. De Portugees lijkt onderweg naar Bayern München en dat heeft alles te maken met een uitbarsting in de kleedkamer.

Volgens The Daily Mail is Cancelo allerminst tevreden bij City door het gebrek aan speeltijd. De Portugees zou flinke stampij in de kleedkamer hebben gemaakt en daarmee de goede verstandhouding met manager Pep Guardiola hebben verbroken. Cancelo was lange tijd de onbetwiste nummer één bij City, maar sinds de Portugees terugkeerde van het WK in Qatar is de speeltijd flink verminderd.

Guardiola lijkt inmiddels ook klaar met de verdediger. Nathan Aké was matchwinner na het FA Cup duel met Arsenal en de Spaanse manager sprak vol lof. "Ik denk dat iedereen behalve één persoon blij is voor Nathan", stelde Guardiola. In Engeland gaat men er nu van uit dat Guardiola het over Cancelo had. Cancelo is hard onderweg naar Bayern om het seizoen op huurbasis af te maken. Bayern zou een koopoptie van ongeveer 80 miljoen euro hebben bedongen in de overeenkomst.