Nieuws

Van Wonderen ontkent Groningen-geruchten: Op geen enkele manier contact gehad

Van Wonderen ontkent Groningen-geruchten: "Op geen enkele manier contact gehad"

24-12-2021 12:16 Laatste update: 12:56

Kees van Wonderen verlaat Go Ahead Eagles aan het einde van het seizoen, werd vrijdagochtend bekend. Een overstap naar FC Groningen is niet aan de orde, vertelde de oefenmeester na afloop van de 2-0 nederlaag bij PSV.  

Voor de camera van de NOS reageert Van Wonderen op de vermeende interesse van de Trots van het Noorden. Eerder deze week werd bekend dat Danny Buijs aan het einde van het seizoen stopt als eindverantwoordelijke van de Groningers. "Ik heb op geen enkele manier - nog steeds niet - contact gehad met Groningen. Niet mijn omgeving, ikzelf ook niet. Dus FC Groningen is op dit moment totaal niet aan de orde", reageerde de trainer donderdagavond.  

Sinds bekend is geworden dat de wegen van Van Wonderen en Go Ahead scheiden na dit seizoen, wordt zijn naam veelvuldig genoemd bij de Noorderlingen. Begin december schreef het Dagblad van het Noorden nog over de vermeende interesse van FC Groningen in de diensten van de coach. In het artikel wordt geclaimd dat de onderhandelingen tussen de club en Van Wonderen reeds geopend waren.