Nieuws

Schreuder over wijziging Ajax-staf: 'Denk dat er komende dagen iets gaat gebeuren'

Schreuder over wijziging Ajax-staf: 'Denk dat er komende dagen iets gaat gebeuren'

26 januari - 21:11
2

Alfred Schreuder verwacht dat er binnen afzienbare tijd een wijziging in de technische staf gaat plaatsvinden. Eerder op de donderdag werd al bekend dat John Heitinga een kandidaat is om de Ajax-staf te versterken.

De Ajax-selectie ging verleden week in gesprek met mental coach Joost Leenders en sprak hierin zijn onvrede uit over de huidige technische staf. "Het is niet nieuw dat hij met spelers praat of met leden van de staf praat", reageerde Schreuder voorafgaand aan het thuisduel met FC Volendam tegenover de camera's van ESPN. "Dat is een goed gesprek geweest. Als er signalen uit de groep komen, moet je dat ook serieus nemen."

Het is inmiddels bekend dat Heitinga in beeld is om assistent te worden van Schreuder. De hoofdtrainer van Ajax wilde dit niet expliciet bevestigen, maar maakte met andere woorden duidelijk dat een wijziging in de technische staf op korte termijn plaats zal vinden. "Ik denk dat er de aankomende dagen iets zal gebeuren. Daar hoeven we niet moeilijk over te doen. Voor nu focussen we ons op de wedstrijd. Daarna kijken we wat er gebeurt de aankomende dagen", aldus Schreuder. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie