Nieuws

Geen exit bij Twente: na Zerrouki en Hilgers krijgt ook Misidjan geen transfer

Geen exit bij Twente: na Zerrouki en Hilgers krijgt ook Misidjan geen transfer

26 januari - 19:17
0

Na Ramiz Zerrouki en Mees Hilgers mag ook Virgil Misidjan niet vertrekken bij FC Twente. De aanvaller was in beeld bij zijn oude club Ludogorets Razgrad.

Net als bij de transfersoap tussen Feyenoord, Twente en Zerrouki en de bekendgemaakte interesse van zowel Ajax als PSV in Mees Hilgers steekt technisch directeur Jan Streuer ook een stokje voor de transfer van Misidjan naar Ludogorets.

Tegenover Voetbal International bevestigt Streuer dat er een bod kwam uit Bulgarije. "Zij deden echt een aanbieding. Bij een reserve ga je erover nadenken, maar Virgil is voor ons een belangrijke speler. Hij doet het prima dit seizoen, is dreigend, heeft een goede beleving. Zijn cijfers zijn ook duidelijk”, aldus de technisch directeur van De Tukkers.

Het contract van Misidjan loopt na dit seizoen af, waardoor de aanvaller komende zomer gratis de deur uit kan lopen bij Twente. Toch besloot Streuer hem niet te verkopen. Misidjan heeft er geen problemen mee. "En dat begrijp ik volkomen. Het gaat nu zo goed, we zijn met zoiets moois bezig. De keuze van de club kan ik accepteren", aldus de aanvaller tegenover VI.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie