Nieuws

'Real blijft aan Mbappé denken': Gazzetta dello Sport rept over één miljard euro

'Real blijft aan Mbappé denken': Gazzetta dello Sport rept over één miljard euro

21-12-2022 12:59 Laatste update: 13:06

La Gazzetta dello Sport pakt uit met groot nieuws: volgens de Italiaanse krant reserveert Real Madrid een bedrag van één miljard (!) euro om Kylian Mbappé los te weken bij Paris Saint-Germain.

Vorig jaar flirtte de woensdag 24 geworden Fransman al openlijk met De Koninklijke, maar besloot hij zijn Parijse werkgever toch trouw te blijven. Real-preses Florentino Pérez zou nog altijd balen van de misgelopen transfer. 'De brandwond een paar maanden geleden opgelopen brandt nog steeds', schrijft La Gazzetta dello Sport. Inmiddels zou de sterspeler van Les Bleus zich bedacht hebben en willen vertrekken uit de Franse hoofdstad.

Desalniettemin gaat Real Madrid vol voor Mbappé in de zomer van 2023 en reserveert het liefst één miljard euro om ervoor te zorgen dat de topscorer van het voorbije WK in Estadio Santiago Bernabéu komt te spelen. Dat bedrag zou ervoor nodig zijn om het contract af te kopen (630 miljoen euro), de transfersom (150 miljoen euro) op te hoesten en bonussen en provisies te betalen. Het bedrag zou over vier jaar verspreid uitgegeven moeten worden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s