Nieuws

Pelé doet oproep aan Neymar: 'Jouw nalatenschap bij de Seleção is nog niet klaar'

Pelé doet oproep aan Neymar: 'Jouw nalatenschap bij de Seleção is nog niet klaar'

11-12-2022 19:04

Voetballegende Pelé heeft Neymar Jr. verzocht nog niet te stoppen bij de nationale ploeg van Brazilië. De 30-jarige aanvaller kon na de uitschakeling tegen Kroatië niet zeggen of hij bij de Seleção zou blijven. 

Pelé sprak Neymar toe via sociale media en stuurde een hartverwarmend bericht. 'Jouw nalatenschap is nog niet bereikt. Blijf ons inspireren en ik blijf je applausideren bij elke goal die je maakt, zoals ik tot dusver heb gedaan. Gefeliciteerd met het bereiken van mijn aantal in goals. Echter, weet je net als ik, dat die getallen niets uitmaken wanneer je voor je land mag uitkomen", liet de zieke Pelé weten vanuit zijn ziekenhuisbed.

Neymar werd na de uitschakeling gevraagd of hij over vier jaar nog aanwezig zal zijn bij de nationale ploeg. "Ik weet het echt niet. Het er nu over hebben is denk ik niet verstandig, misschien denk ik niet goed na. Zeggen dat dit het einde is zou te snel gesproken zijn, maar ik kan ook niks garanderen. Ik moet de tijd nemen om er over na te denken. Ik doe de deur nog niet dicht, maar zeg ook niet met zekerheid dat ik doorga", gaf Neymar als antwoord.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Pelé (@pele)