Nieuws

Timber kritisch op zichzelf na tegengoal: 'Daar moet ik niet dribbelen'

Timber kritisch op zichzelf na tegengoal: 'Daar moet ik niet dribbelen'

25-11-2022 20:03
1

Jurriën Timber is ontevreden over zijn eigen optreden in het duel met Ecuador. De verdediger erkent dat hij in de fout ging bij de gelijkmaker van Enner Valencia. 

Oranje speelde uiteindelijk met 1-1 gelijk en is daarmee gedeeld groepshoofd met de Zuid-Amerikanen. Oranje heeft genoeg aan een punt tegen Qatar in de laatste groepswedstrijd, maar Timber is behoorlijk zelfkritisch na de vertoning. "Ik dribbel op een plek waar ik eigenlijk niet moet dribbelen, simpel", zegt Timber over zijn balverlies bij de tegengoal. "Je weet dat zij heel agressief zijn en er kort op zitten, dus dat is balverlies. Jammer dat er een goal uitkomt."

Timber kreeg een basisplek tegen Ecuador en daarmee werd Matthijs de Ligt geslachtofferd. Met de komst van Timber kon Oranje echter niet doordrukken. "Het is teleurstellend, omdat je niet wint. We hebben niet goed gespeeld, maar er nog wel een punt uitgesleept. Het was niet goed. We hebben niet genoeg gecreëerd als team, terwijl we wel heel veel kwaliteit hebben om genoeg te creëren. Het is iets waar we aan moeten gaan werken", besluit de verdediger. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie