Transfernieuws

'Clausule van negen miljoen euro; Feyenoord onderzoekt 'ander scenario'

'Clausule van negen miljoen euro; Feyenoord onderzoekt 'ander scenario'

14-11-2022 13:45 Laatste update: 13:49

Feyenoord is volgens 1908 nog altijd geïnteresseerd in de negentienjarige Máximo Perrone van Vélez Sarsfield. De Rotterdammers hebben echter wel fikse concurrentie in de strijd om de Argentijnse middenvelder: Newcastle United zou eveneens in de markt zijn. Daarnaast is Feyenoord niet van plan om aan de contractuele clausule te voldoen.

De huidige nummer drie van de Premier League heeft daardoor de beste papieren om Perrone te strikken, weet 1908. Journalist Matteo Moretto wist eerder al te onthullen dat er een gelimiteerde transfersom van negen miljoen euro in het contract staat van de spelverdeler. Het contract van Perrone loopt tot eind 2023, waardoor een winterse transfer een reëel scenario is.

Het medium stelt over informatie te beschikken waaruit blijkt dat er een 'ander scenario' voor Feyenoord is om het begeerde talent binnen te halen. 'In dit scenario zal de som van €9.000.000 niet neergelegd hoeven te worden', stelt 1908. Naast Perrone zingen de namen van Sivert Mannsverk, Ladislav Krejčí en Nicolas Raskin rond in de Kuip. Toch zouden de Rotterdammers vooral hopen op de komst van Ramiz Zerrouki van FC Twente.