Nieuws

Van Halst over topper: 'Het piept en kraakt bij Ajax, er is een hoop gedoe'

Van Halst over topper: 'Het piept en kraakt bij Ajax, er is een hoop gedoe'

02-11-2022 19:12
3

Jan van Halst verwacht dat PSV komende zondag in de Johan Cruijff Arena gaat winnen van Ajax. De voormalig Ajacied vindt dat het de laatste weken erg stroef loopt bij de Amsterdammers.

Van Halst zag dat Ajax wervelend begon aan het seizoen 2022/2023. "Dat is toch wel veranderd: ze kregen een paar klappen in Europa en ook in de competitie is het spel niet best", vertelt de oud-Ajacied in gesprek met Voetbalzone. "Ik denk dat PSV gaat winnen met 1-3. Dat zegt mijn gevoel. Het piept en kraakt bij Ajax, er is een hoop gedoe."

De analist vindt dat de selectie van Ajax op dit moment niet sterk genoeg is. "Blind en Tadic zijn langzamerhand aan wat vervanging toe. Je moet wel de middelen hebben om de vertrokken spelers en de spelers die aan vervanging toe zijn op te vangen, en die hebben ze niet. Het vertrek van Overmars echoot nog altijd na in de Arena", aldus Van Halst.

De Eredivisie-topper tussen Ajax en PSV wordt zondag om 16.45 uur afgewerkt in de Johan Cruijff Arena.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!