Nieuws

Feyenoord door het stof: 'Hebben het niet makkelijk gemaakt, maar het kan nog'

Feyenoord door het stof: 'Hebben het niet makkelijk gemaakt, maar het kan nog'

28-10-2022 06:54

Quinten Timber begrijpt dat Feyenoord zaken een stuk lastiger heeft gemaakt door te verliezen op bezoek bij Sturm Graz. De middenvelder denkt echter ook dat de Rotterdammers nog alle kans hebben om in eigen huis van SS Lazio te winnen. 

Feyenoord verloor in de blessuretijd van Sturm Graz en moet nu winnen om Europese overwintering veilig te stellen. Dat moet uitgerekend tegen Lazio, dat in eigen huis heer en meester was tegen de Rotterdammers. Timber verschijnt na afloop van de wedstrijd tegen Sturm Graz voor de camera van ESPN. "We hebben het onszelf niet makkelijker gemaakt, maar er is nog genoeg kans. We moeten vertrouwen houden. We gaan natuurlijk voor het hoogst haalbare en dat gaan we volgende week zien. Of dat reëel is? Ja, honderd procent."

De ploeg van Arne Slot krijgt veel doelpunten tegen uit standaardsituaties en dat was donderdag ook het geval. De verdediging lette niet goed op bij een vrije trap en de bal belandde in het net. "Je moet daar gewoon je mannetje staan zodat er geen schot op goal komt, maar dat gebeurt wel. Dat mag niet. Het is dit seizoen al te vaak gebeurd. We moeten hier gewoon winnen, we hebben onszelf te kort gedaan. Zonde. Hier moeten we van leren. Nu moeten we ons focussen op volgende week", besluit Timber. Feyenoord treft Lazio aankomende donderdag.