Nieuws

Van der Meijde: 'Hij pakte naakt een sigaret, stak hem aan en liep naar de douche'

Van der Meijde: 'Hij pakte naakt een sigaret, stak hem aan en liep naar de douche'

18-10-2022 08:32

De rokende Radja Nainggolan maakte afgelopen zondag de tongen los in België, maar Andy van der Meijde kijkt nergens meer van op. De voormalig prof maakte vroeger de gekste dingen mee, zo ook rokende spelers. Bij Veronica Offside vertelde de analist weer een mooie anekdote.

De problemen rondom Nainggolan stapelen zich met de week op. Naast het rook-incident werd hij ook gepakt voor rijden zonder rijbewijs. "Daar kan je niets mee doen, hij is gewoon zo", begint Jan Boskamp, die samen met Van der Meijde in de studio zit. "Hij is gewoon zo, zonder rijbewijs rijden enzo, hij lijkt een beetje op Andy", wijst de analist met de vinger zijn collega.

"Roken deed ik nooit", begint de voormalig prof van Internazionale, die wel een voorbeeld heeft. "Wij verloren Sampdoria-uit en wij hadden Recoba. De was zo goed dus die had wel veel te zeggen. Mancini stond te tieren. Hij (Recoba, red.) stond naakt op, pakte een sigaret, stak hem aan en liep zo naar de douche. De trainer zei er niks van!"

Het is niet de eerste keer dat Nainggolan werd ‘betrapt’ met het roken van een sigaret. "Bij het Belgische elftal werd hij rokend gezien op het balkon", voegt Wilfred Genee er nog aan toe. "Toen was hij wel echt goed, hij speelde toen bij AS Roma", besluit Boskamp.