Nieuws

Aberdeen-manager ziet nog een optie voor Van Gaal: 'Kan zijn plekje verdienen'

Aberdeen-manager ziet nog een optie voor Van Gaal: 'Kan zijn plekje verdienen'

27-09-2022 19:23

Aberdeen-goalie Kelle Roos is volgens zijn manager Jim Goodwin een optie voor het Nederlands elftal. Bondscoach Louis van Gaal was de afgelopen tijd volop bezig met experimenteren en liet onder meer Remko Pasveer en Andries Noppert debuteren in de Oranje-selectie.

Pasveer kreeg de afgelopen twee interlands de kans om zichzelf te laten zien en de doelman van Ajax greep die met beide handen aan. Samen met Jasper Cillessen lijkt hij dan ook zeker van een plek in de WK-selectie. Van Gaal wil vier keepers meenemen naar Qatar en lijkt voor de twee overige plekken te gaan kiezen uit Mark Flekken, Justin Bijlow en Andries Noppert.

"Als Kelle Roos op deze manier blijft presteren en wij weer terug kunnen in Europa, dan kan hij zijn plekje gaan verdienen in het Nederlands elftal", stelt Goodwin tegenover Schotse media. "Je weet het maar nooit, hij zou wel als derde of vierde keeper kunnen fungeren."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!