Nieuws

Kramer woest na PSV-'goedmakertje': 'Dit is een regelrechte schande'

Kramer woest na PSV-'goedmakertje': 'Dit is een regelrechte schande'

11-09-2022 16:57 Laatste update: 17:18

RKC Waalwijk verloor zondagmiddag in de allerlaatste minuut van PSV door een discutabele penalty. Aanvoerder Michiel Kramer spreekt van een 'schandalige beslissing' van leidsman Serdar Gözöbüyük.

Kramer verscheen na afloop van het duel vol in emotie voor de camera bij ESPN. "De scheids maakt in mijn ogen een schandalige beslissing. Ongeacht of het terecht is of niet dat PSV hier wint. Wij willen hier resultaat halen. Zonder deze achterlijke beslissing pakken wij hier gewoon een punt."

Gözöbüyük had na zijn hoofdrol bij het duel tussen Ajax en PSV wat goed te maken denkt de oud-spits van Feyenoord. "Dit is een goedmakertje van vorig jaar tegen Feyenoord. Wij als RKC zijnde moeten dat maar weer accepteren. Hij heeft geen seconde voor ons gefloten. Ik vind het echt een regelrechte schande dat deze man hier een penalty voor geeft."

Cody Gakpo besliste het duel uiteindelijk door in de 96ste minuut de penalty te benutten die PSV kreeg voor een overtreding van Hans Mulder op Xavi Simons. "Ik vind niet dat een scheidsrechter beslissend moet zijn. Dat is hij nu wel. Dit is voor ons gewoon schandalig", aldus Kramer. ESPN-analist en oud-PSV'er Arnold Bruggink kan de frustratie begrijpen. "Dit is een topclub-penalty", aldus de oud-voetballer.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!