Nieuws

‘Griezman maakt amper Atlético minuten door bijzondere clausule’

‘Griezman maakt amper Atlético minuten door bijzondere clausule’

02-09-2022 16:57 Laatste update: 18:43

Atlético Madrid is niet bereid om de koopoptie op Antoine Griezmann voor veertig miljoen euro te lichten, bevestigt Diego Simeone. Hierdoor fungeert de aanvaller slechts als invaller, aangezien de Madrilenen verplicht zijn de Fransman over te nemen als hij meer de 45 minuten per wedstrijd speelt.

Simeone vertelt op de persconferentie dat hij op verzoek van de club Griezmann niet meer dan vijftig procent van de beschikbare speelminuten laat spelen. Mocht de aanvaller wel het merendeel van de wedstrijden spelen, is Atlético verplicht om de aanvaller voor veertig miljoen euro over te nemen. "Ik ben een clubman en dat zal ik altijd blijven", laat de Argentijnse oefenmeester zich optekenen. Hiermee doelt Simeone volgens Spaanse media dat hij naar de wensen van de club luistert en daarom de 31-jarige aanvaller slechts laat invallen.  

Los colchonero's willen graag dat de Franse aanvaller ook komend seizoen in Madrid te bezichtigen is, maar hopen dat Griezmann uiteindelijk transfervrij de overstap kan maken naar de Spaanse hoofdstad. Dit seizoen staat de teller na drie wedstrijden al op twee doelpunten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!