Transfernieuws

'Vrees Van Nistelrooij komt uit: Benfica verkoopt Viní aan Premier League-club'

'Vrees Van Nistelrooij komt uit: Benfica verkoopt Viní aan Premier League-club'

01-09-2022 00:17
1

Carlos Vinícius gaat PSV nog voor het einde van de transferdeadline in Engeland verlaten. Het doorgaans betrouwbare Portugese Record weet dat de Braziliaan op weg is naar Fulham.

De Londenaren gaan vijf miljoen euro betalen voor Vinícius voor vijftig procent van de transferrechten. Daarmee komt er een vroegtijdig einde aan de tweejarige huurdeal die Benfica en PSV met elkaar aangingen. Door middel van bonussen kan de transfersom oplopen tot maximaal elf miljoen euro.

De transfermarkt in Nederland is inmiddels gesloten. PSV presenteerde geen nieuwe spits meer in het slot van Deadline Day. Met het vertrek van Vinícius verliest trainer Ruud van Nistelrooij zijn back-up voor Luuk de Jong. De aanvalsleider van PSV is momenteel geblesseerd. Door het verstrijken van de transferwindow is het uitgesloten dat er nog nieuwe spelers naar Eindhoven komen.

Het is nog niet duidelijk waar de toekomst van Cody Gakpo ligt. De aanvaller staat naar verluidt in de nadrukkelijke belangstelling van zowel Leeds United als Southampton.