Milik direct trefzeker bij succesvol Juventus-debuut, Ajax-opponent Napoli gelijk

31-08-2022 23:02

Juventus heeft het duel met Spezia met 2-0 gewonnen. Een wonderschone vrije trap van spits Dusan Vlahovic stond aan de basis van de overwinning. Debutant Arek Milik luisterde zijn debuut op met een doelpunt. Ajax-opponent SSC Napoli liet tegen Lecce in eigen huis twee punten liggen.

Juventus - Spezia 2-0

Met het vertrek van Paulo Dybala naar AS Roma ontfermt Vlahovic zich inmiddels over de vrije trappen bij De Oude Dame. Op weergaloze wijze krulde de Serviër een vrije trap steenhard in de kruising na negen minuten spelen. Massimiliano Allegri kwam met Juventus nooit in de problemen tegen de laagvlieger. In de slotminuut van het duel maakte invaller Milik amper zeven minuten na zijn entree de beslissende 2-0.

SSC Napoli - Lecce 1-1

Voor de tweede week op rij heeft Napoli punten verspeeld. In de 25ste minuut kwam de aanstaande tegenstander van Ajax nog goed weg toen de bezoekers een penalty misten. Twee minuten later lag de openingstreffer aan de andere kant in het doel. Elif Elmas was trefzeker. Al na een half uur stond de eindstand op het bord. Lorenzo Colombo maakte zijn fout van elf meter goed door op fantastische wijze de 1-1 voor zijn rekening te nemen.