Breaking news

'Chelsea zet zijn zinnen op Álvarez: gigantisch bod in voorbereiding op Mexicaan'

'Chelsea zet zijn zinnen op Álvarez: gigantisch bod in voorbereiding op Mexicaan'

31-08-2022 20:02 Laatste update: 20:10
3

Edson Álvarez heeft zijn zinnen gezet op een transfer, meldt De Telegraaf. De Mexicaans international staat in de belangstelling van Chelsea. The Blues zijn bereid om vijftig miljoen euro neer te tellen voor de middenvelder.

De ochtendkrant weet dat Chelsea woensdag het bod heeft uitgebracht op Álvarez. De transfermarkt in Engeland sluit een dag later dan in de Eredivisie, waardoor er nog geruime tijd is om de overgang in orde te maken. Vorig jaar was Stade Rennes in de markt voor de bikkelharde controleur, waar deze zomer Newcastle United lange tijd de beste papieren voor hem lijkt te hebben. Álvarez 'eist' dat de hoofdstedelingen in onderhandeling gaan met de Londense club.

'Álvarez vraagt zich af of een kans als deze ooit nog voorbijkomt', stelt De Telegraaf in haar berichtgeving. Naar verluidt kan de international het viervoudige (!) verdienen ten opzichte van zijn huidige jaarsalaris. Toch staat Ajax niet te trappelen om Álvarez te laten gaan. De Amsterdammers proberen naast het eventuele afscheid van de Midden-Amerikaan een vertrek van Mohamed Kudus te verkopen. De Ghanees wil vertrekken naar Everton en is persoonlijk rond met The Toffees.