Transfernieuws

Feyenoord breekt contract van verdediger (20) open: 'Ik ga er alles voor doen'

Feyenoord breekt contract van verdediger (20) open: 'Ik ga er alles voor doen'

17-08-2022 12:45 Laatste update: 12:50
1

Feyenoord heeft het contract van Sem Valk opengebroken. De 20-jarige verdediger heeft zijn aflopende contract verlengd tot de zomer van 2024. De Rotterdammers hebben ook een optie bedongen op nog een extra jaar.

Valk maakt zijn minuten in de O21 van Feyenoord, maar doorliep al twee voorbereidingen met de Rotterdammers. ''Tijdens onder meer de wedstrijden en trainingen bij Feyenoord 1 heeft hij laten zien over veel potentie te beschikken. Als club willen we hem dan ook graag ondersteunen in de volgende stappen die hij gaat zetten'', aldus Rini Colen, Head of Academy bij Feyenoord.

De talentvolle verdediger kijkt uit naar een nieuw jaar bij de beloften van de Rotterdammers. ''Het is van Feyenoord een erg mooi gebaar dat ze mijn contract hebben willen openbreken, zodat ik nog een seizoen langer hier onder contract sta. Ik zie deze nieuwe overeenkomst als een beloning voor een goed seizoen en het is nu aan mij om dit vertrouwen terug te betalen. Daar ga ik in ieder geval alles voor doen'', zegt Valk op de website van Feyenoord. 

Valk maakte vorig seizoen zijn debuut in de hoofdmacht van Feyenoord. Dat deed hij in de groepsfase van de Conference League tegen Maccabi Haifa.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s