Transfernieuws

Liverpool behoudt groeibriljant: Elliott (19) tekent tot 2027 bij in Liverpool

Liverpool behoudt groeibriljant: Elliott (19) tekent tot 2027 bij in Liverpool

11-08-2022 13:37

Liverpool FC gaat langer in zee met Harvey Elliott. De negentienjarige middenvelder heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract dat tot 2027 zal doorlopen. 

Dat meldt Liverpool via de officiële kanalen. Elliott kwam op zestienjarige leeftijd over van Fulham FC en heeft zich sindsdien steeds meer laten zien in het shirt van The Reds. In het begin van dit jaar keerde Elliott terug van een gebrokken enkel na een tackle van Pascal Struijk. De tiener had slechts een kwartier nodig om weer te scoren voor zijn club. De pas negentienjarige Elliott ligt nu de komende vijf jaar vast in Liverpool. 

"Het is fijn om te weten dat ik hier nog vele jaren zal zijn. Dit is mijn lievelingsclub sinds ik een jongetje was en niets in de wereld maakt me blijer en enthousiaster dan dit", zegt Harvey op de clubwebsite. "Voor ons als club is het fantastisch. We gaan verder met onze reis met deze speciale, jonge speler. Hij heeft op deze leeftijd al een grote impact gemaakt op Liverpool FC", laat manager Jürgen Klopp optekenen.