Nieuws

'Xavi stuurt twee leden van staf Koeman de laan uit bij Barcelona'

'Xavi stuurt twee leden van staf Koeman de laan uit bij Barcelona'

09-11-2021 12:27

Xavi heeft fysiotherapeut Juanjo Brau en fysieke trainer Albert Roca laten weten dat ze niet meer nodig zijn bij FC Barcelona. De twee waren door Ronald Koeman naar Camp Nou gehaald.

Xavi kiest voor zijn eigen medische staf, meldt AS. De Spanjaard neemt Carles Nogueira, die hij kent van Al Sadd, mee als fysiotherapeut. Iván Torres wordt zijn fysieke trainer. Xavi uitte maandag bij zijn prestatie al zorgen over de fysieke toestand bij Barcelona en kondigde indirect veranderingen aan.

Die zijn daadwerkelijk doorgevoerd. Barcelona heeft Brau laten weten dat hij niet meer werkzaam zal zijn in de kleedkamer. Samen met de club kijkt hij naar een andere functie in de organisatie. Ook Roca heeft te horen gekregen dat er voor hem geen plek meer is in het eerste elftal van Xavi. 

Vanwege de interlandperiode wordt er aankomend weekend geen wedstrijd gespeeld in de Spaanse competitie. Op zaterdag 20 november debuteert Xavi thuis tegen Espanyol.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!