Transfernieuws

Dilrosun: 'Vorig jaar heb ik op die positie mijn beste wedstrijden gespeeld'

Dilrosun: 'Vorig jaar heb ik op die positie mijn beste wedstrijden gespeeld'

17-07-2022 14:33

Javaîro Dilrosun heeft in gesprek met ESPN kenbaar gemaakt waarom hij voor Feyenoord heeft gekozen. Daarbij onthult de multifunctionele speler zijn favoriete positie op het veld.

Dilrosun tekende een contract tot medio 2026 bij Feyenoord, nadat de Rotterdammers een akkoord hadden bereikt over een permanente transfer van de enkelvoudig international. "Ik denk dat ik me hier het best kan ontwikkelen en dat dit de juiste stap voor mij is", reageert Dilrosun tegenover ESPN. "Ik denk dat dit een goede trainer (Arne Slot, red.) voor mij is. De club geeft me vertrouwen en dat is nu belangrijk voor mij."

Afgelopen seizoen speelde Dilrosun in Frankrijk bij Girondins de Bordeaux. "Vorig jaar heb ik denk ik mijn beste wedstrijden op de nummer tien positie gespeeld. Maar links of rechts? Ik denk dat ik liever op rechts speel, maar links maakt me ook niet uit. Ik wil niet zeggen dat ik het allemaal kan, maar ik kan overal spelen."

Slot had het al met Dilrosun over zijn rol in Rotterdam. "Hij belde me voordat ik naar Feyenoord kwam. Toen zei hij: rechtsbuiten of tien. Toen is Luis Sinisterra (Leeds United, red.) weggegaan, dus op dit moment ben ik linksbuiten. Binnenkort heb ik een gesprek met hem en dan zullen we wel zien wat er met me gebeurt."