Transfernieuws

'Union Berlin krijgt vraagprijs van PSV te horen: kleine zes miljoen euro'

'Union Berlin krijgt vraagprijs van PSV te horen: kleine zes miljoen euro'

05-07-2022 10:58

PSV nam in de huidige transferperiode tot dusver afscheid van vier spelers en daar blijft het mogelijk niet bij. Ibrahim Sangaré en Cody Gakpo staan in de nadrukkelijke belangstelling van diverse Europese topclubs. Daarnaast zijn de Eindhovenaren voor een transfer van Philipp Max gaan liggen.

Tot dusver vertrokken Ritsu Doan (8,5 miljoen euro naar SC Freiburg), Bruma (vier miljoen naar Fenerbahçe), Mario Götze (vier miljoen naar Eintracht Frankfurt) én Michal Sadilek voor ruim één miljoen euro naar FC Twente. Union Berlin wil Max graag overnemen van PSV, maar het eerste bod van de Duitsers werd van tafel geschoven, meldt het Eindhovens Dagblad.

De Bundesliga-club - vorig seizoen nog de tegenstander van Feyenoord in de Conference League - kreeg te horen dat Max PSV zes miljoen euro moet opleveren. In 2020 kwam de Duits international nog voor een kleine acht miljoen euro over van FC Augsburg. Zijn contract in Brabant loopt door tot medio 2024. Tot dusver speelde hij in twee seizoenen tijd 91 keer in het PSV-shirt. Daarin maakte hij acht goals en gaf hij achttien assists.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!