Nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz mist Dest in mogelijke kampioenswedstrijd

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz mist Dest in mogelijke kampioenswedstrijd

25 april - 08:50

PSV staat op de drempel van haar 25ste landstitel in de clubgeschiedenis en kan die donderdag in Heerenveen officieel maken. Met het oog op de wedstrijd tegen de Friezen, heeft trainer Peter Bosz goed nieuws ontvangen met de terugkeer van Ricardo Pepi en Ismael Saibari in de selectie. VoetbalNieuws.nl neemt de vermoedelijke opstelling van de Eindhovenaren met je door!

Onder leiding van Bosz heeft PSV een sterke formatie klaarstaan, hoewel Noa Lang en Sergiño Dest nog door zware blessures ontbreken. Walter Benítez verdedigt zoals gewoonlijk het doel, terwijl Patrick van Aanholt vermoedelijk de plek van de geblesseerde Dest als linksback inneemt. In het centrum van de verdedigen staan André Ramalho en Olivier Boscagli, met Jordan Teze als rechtsback.

Op het middenveld lijkt Guus Til de nummer tien te worden, geflankeerd door Joey Veerman en Jerdy Schouten. De aanvalslinie zou een wijziging kunnen zien met de terugkeer van Hirving Lozano, die na zijn blessureherstel waarschijnlijk Malik Tillman vervangt, naast Johan Bakayoko en spits Luuk de Jong.

Vermoedelijke opstelling PSV tegen Heerenveen

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Van Aanholt; Schouten, Veerman, Til; Bakayoko, De Jong, Lozano.

Wanneer PSV om 18.45 uur in het Abe Lenstra Stadion wint, en Feyenoord even later punten laat liggen tegen Go Ahead Eagles, is PSV kampioen. VoetbalNieuws.nl doet uiteraard verslag van beide wedstrijden. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.