Nieuws

'Feyenoord geconfronteerd met enorme vraagprijs voor de diensten van Bryan Gil'

'Feyenoord geconfronteerd met enorme vraagprijs voor de diensten van Bryan Gil'

20 april - 08:10 Laatste update: 09:06
6

Feyenoord heeft zijn zinnen gezet op Bryan Gil. De jonge Spanjaard, die momenteel onder contract staat bij Tottenham Hotspur, zou beschikbaar zijn voor een transfer. Met zijn contract geldig tot medio 2026, blijft echter de vraag welk bedrag Feyenoord zal moeten neerleggen om hem naar Rotterdam te halen. VoetbalNieuws.nl zoekt het voor je uit.

Gil kwam in 2021 voor vijfentwintig miljoen euro over van Sevilla maar heeft de verwachtingen bij Tottenham niet kunnen waarmaken. Hij werd uitgeleend aan Valencia en Sevilla waar hij met de laatste de Europa League won. Ondanks zijn terugkeer bij de Spurs is zijn speeltijd beperkt gebleven. Gil kan zowel als rechtsbuiten als linksbuiten of als nummer tien spelen wat hem een veelzijdige aanwinst in de selectie van Arne Slot zou maken.

Dit is het transferbedrag dat Spurs wilt ontvangen

Tottenham News meldt dat Tottenham ruim zeventien miljoen euro vraagt voor Gil. De club wil zo een deel van de investering terugverdienen. Gil staat open voor een definitieve transfer maar is niet geïnteresseerd in nog een verhuurperiode. Nu moet Feyenoord beslissen of het bereid is om deze som te investeren.